Test: Shaping New Tomorrow - Klærne som får deg til å fly! (2023)

Shaping New Tomorrow – navnet er umulig tilfeldig, for med sin unike og fantastiske bekledning ønsker Shaping New Tomorrow å forme morgendagens måte å tenke rundt klær på.

Hils på Shaping New Tomorrow Essential Pants, Classic Pants og et par av deres slektninger. Du kommer aldri til å se deg tilbake.

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

Bekledning for en aktiv livsstil

Bekledning som fungerer til alt? Hverdag, jobb, en aktiv livsstil? En bukse du kan bruke i ditt livs viktigste jobbmøte og samtidig jakte Strava-rekord mellom Asker og Oslo like etterpå? Ja det finnes, og svaret er Shaping New Tomorrow.

Bærekraftig, miljøvennlig, ansvarsbevisst, nytenkende og utfordrende. Disse ordene oppsummerer resultatet og reisen til de tre kompisene som i 2015 bestemte seg for å endre måten man tenker rundt tradisjonelle herreklær, og som siden har lyktes så til de grader med sin visjon.

Du kjenner sikkert til den kjipe følelsen av å gå i klær som begrenser utfoldelse og aktivitet. Klær du misliker, men «må» bruke i en setting der du skal være anstendig kledd. En varm dress i 80 varmegrader på 17.mai. Eller dilemmaet for hva du skal kle deg i når du skal kombinere jobb, et møte, eller noe annet, og egentlig ønsker å sykle eller gå til jobben?

Det er dette Shaping New Tomorrow handler om; å føle seg vell til enhver tid uavhengig av sted og setting. Du kan befinne deg hjemme, på jobb, i et møte, på en fest, på sykkeltur, en tur i skogen, eller på fjellet. Du skalaldri føle deg begrenset på grunn av klærne du går i.

Shaping New Tomorrow har klart det

Og ja, Shaping New Tomorrow har klart noe ganske utrolig. Med en uvanlig aktiv livsstil og en kropp som er like uvanlig lang og tynn, så har det nærmest vært umulig for undertegnede å finne passende og gode klær i mange år.

Å trekke på seg Shaping New Tomorrow Essential Pants første gang, var nesten latterlig absurd. En´ ting er utseende som virkelig lever opp til forventnigene etter å ha sett altfor mange fine bilder med perfekte modeller på Instagram, men kvaliteten på stoffet – detovergikk forventningene. Det er enkelt og greit unikt.

Det samme kan sies om Shaping New Tomorrow Classic Pants. Disse buksene har, ikke overraskende, et mer klassisk utseende og ligner et vanlig chinos-bukse. Forskjellen er at SNT Classic Pants er så vanvittig mye mer komfortable enn tradisjonelle bukser.

Test: Shaping New Tomorrow - Klærne som får deg til å fly! (1)

Miljøbevisst og bærekraftig

Klesbransjen har aldri vært bestevenn med miljø og bærekraft, men Shaping New Tomorrow har gjort sitt beste for å bedre vennskapet. Fokuset på bærekraft og ansvarsbevissthet er stort, og det sier egentlig mye at Shaping New Tomorrow har valgt ut fabrikker i Portugal til å stå for produksjonen.

De portugisiske produsentene er nøye valgt ut på bakgrunn av deres ekspertise på tekstil og tøy, men også fordi plasseringen gjør det mulig å besøke de ofte, at alle leverandører følger EUs lovgivning om rettferdig og etisk arbeidskraft som sikrermenneske- og arbeidsrettigheter, samt miljøbeskyttelse.

Klærne består av bærekraftige materialer som bambus, resirkulert polyester, polyamid og Tengel. Alle bukser er OEKO-TEX-sertifiserte, og ubrukt tøy doneres til veldedige formål.

Shaping New Tomorrow har også valgt en profil der de samme modellene går igjen år etter år, og nye modeller begrenses til et minimum. Slitestyrken står høyt i fokus, og det spesielle materiale gjør at klærne kan brukes om og om igjen uten å måtte innom vaskemaskinen.

Shaping New Tomorrow – Bukser (og klær) til ALLE former og størrelser

Shaping New Tomorrow lager både bukser, shorts, skjorter, t-shirts, gensere, jakker og mere til. Undertegnede har prøvd de to mest populære buksene, en shorts og t-skjorte.

Av bukser så finnes det tre ulike modeller; Essential Pants, Classic Pants og Essential Suit Pants. De to første er mer hverdagslige bukser, men sistnevnte i større grad skal erstatte dressbuksen. I tillegg er det mulig å velge mellom enSlim modell og enRegular modell, samt en hel haug av størrelser og farger.

Hvis du er en av de som sliter med å finne bukser som er lange/korte eller vide/smale nok, så er du nesten garantert å finne en modell som passer deg her. Et annet pluss er at de mange størrelsene og fargene også er på lager til enhver tid, og at frakten bare tar 3-5 dager.

Shaping New Tomorrow Essential Pants

Shaping New Tomorrow Essential Pants er den mest slitesterke modellen og består av 67 % REPREVE® recycled polyester, 29 % Ecovero™ og 4 % elastan. Buksen byr på 360 graders stretch, en enorm bevegelsesfrihet, super pusteevne, vannavvisende og hurtigtørkende egenskaper, samt at den holder seg pent og krøllfritt selv etter mye bruk.

Essential Pants fungerer virkelig til alt – både hverdags, fest og en aktiv livsstil. Passormen er relativt avslappet.

Kjøp Shaping New Tomorrow Essential Pants

Shaping New Tomorrow Essential Pants
Shaping New Tomorrow Essential Pants
Shaping New Tomorrow Essential Pants - Bretter du opp buksen så får du en capribukse.
Shaping New Tomorrow Essential Pants - Bretter du opp buksen så får du en capribukse.

Shaping New Tomorrow Classic Pants

Shaping New Tomorrow Classic Pants, eller «The Perfect Pants» som de også kalles, er en mer «elegant» og hverdagslig bukse som i større grad benytter bomull. Buksen består av97 % US Pima bomul, 3 % Lycra, og benytter en såkalt spesielle «FreeFiber™ teknologi» som gjør at materialet strekker seg etter kroppens bevegelser og sikrer optimal komfort.

Classic Pants er et soleklart valg for dagene der du vil å se bra ut, men samtidig ønsker maksimal komfort. Passformen er noe tightere enn Essential Pants, men det anbefales fremdeles å velge størrelsen du vanligvis bruker.

Kjøp Shaping New Tomorrow Classic Pants

Shaping New Tomorrow Classic Pants
Shaping New Tomorrow Classic Pants

Beskrivelsene hørtes ut som noen treningsbukser fra Adidas, men dette er virkelig hverdagsbukser. Shaping New Tomorrow Classic Pants er definitivt den mest tradisjonelle, mens Shaping New Tomorrow Essential Pants i større grad er rettet mot en mer aktiv livsstil.

Forskjellen mellom Slim og Regular modellene er så innlysende som du får der, der førstnevnte har en tightere passform.

Essential Shorts og Classic Shorts

I tillegg til buksene må den mer sommerlige shortsen, Shaping New Tomorrow Essential Shorts nevnes. Denne er laget i det samme deilige materialet som Essential Pants, men logisk nok i en kortere utgave.

Shortsen finnes også i en Classic modell, men det er kun Essential undertegnede har testet. Dine funker like godt om du skal sitte å gomle kanelboller på en uterestaurant ved Karl Johan, som til fjellturen over Besseggen i sommerferien. Stretchmaterialet og den glatte innsiden gjør at friheten er på topp.

Kjøp Shaping New Tomorrow Essential Shorts

Shaping New Tomorrow Essential Shorts
Shaping New Tomorrow Essential Shorts

Shaping New Tomorrow Supima T-Shirt

Shaping New Tomorrow lager ikke bare bukser og shorts, men også t-skjorter, skjorter, gensere, boxere, m.m.. T-skjorten som undertegnede har testet er produsert i «Superior-bmoull», og har fått navnet Supima.

Supima-bomullen er dobbelt så sterkt som vanlig bomull og er i tillegg tilsatt 4 % elstan for øke bevegelsesfriheten ytterligere. Materialet er slitesterkt, krøller ikke, og minner i større grad om et syntetisk materiale enn tradisjonell bomull. Både overflaten og den silkemyke følelsen mot huden vitner om en t-skjorte av høy kvalitet.

Supima T-Shirt kommer i tre ulike modeller der passformen er den samme, men to av modellene kommer med «Shaping New Tomorrow»-logoen inngravert. Alle skjortene kommer i ulike farger. Prisen er 499,-.

Kjøp Shaping New Tomorrow Supima T-Shirt

Shaping New Tomorrow Supima Autograph T-Shirt
Shaping New Tomorrow Supima Autograph T-Shirt

Fungerer til alt

Undertegnede har brukt Shaping New Tomorrow Essential Pants i alle mulige tenkelige og utenkelige sammenhenger; alt fra hverdagsbukse og finbukse til turbukse, og det beste er at det funker.

Det glatte og stretchy materialet sørger for at buksen ikke henger igjen på knærne/lårene når du tar store bevegelsesutslag.

Funker til tur...
funker til chill...

Vanndråpene preller av stoffet.

Det føles nesten rart å skrive utelukkende positivt om en bukse, men det gjenspeiler bare virkeligheten. Forsøk å helle et glass vann eller noe annet på buksen, og det bare preller av. Gå en tur i lett regn, og dråpene triller bort.

Shaping New Tomorrow er ikke en regnbukse, men tåler absolutt litt regn. Og skulle du behøve å trekke en annen bukse utenpå,vil Essential Pants føles som silke som gjør at regnbuksen bare glir lettere. Det er nesten godt gjort å få buksen skitten ved vanlig bruk, for skitten fester seg ikke i materialet slik det gjør på tradisjonell bomull og vanlige bukser.

Stoffet i Shaping New Tomorrow Classic Pants er også stretchy, men har ikke de samme vannavvisende egenskapene. Skitt vil også feste seg noe lettere ettersom stoffet ikke har den samme glatte overflaten som Essential Pants. Det er uansett ikke noe problem, for buksene tåler mye bruk før du behøver å kjøre de en runde i vaskemaskinen. Og de skal tåle mye vask og bruk.

Kvalitet og pris

Vi er vant til at kvalitet koster, men her har Shaping New Tomorrow gjort et lurt valg. Isteden for å prise seg ut av markedet, eller få fordyrende mellomledd gjennom salg i eksterne butikker og kjeder, har de klart å holde prisene på et overraskende lavt nivå.

Shaping New Tomorrow selges utelukkende via egne nettsider og i egne butikker. Per i dag finnes det ingen fysiske utsalgssteder i Norge, mens Danmark har 5 og Tyskland 2.Bestiller du på nett så leveres varene i løpet 3-5 dager, og det er 100 returrett og fri retur. Enkel retur og god kundeservice.

Prisen på Shaping New Tomorrow Essential Pants er 1249,-, mens Classic pants ligger på 1199,-. Ønsker du den mer «dress fokuserte» modellen Essential Suit Pants ligger denne på 1299,-.

Og dette er prisenefør eventuelle rabatter, noe som allerede kan sies å være mye for pengene. Legg til at plaggene i tillegg har meget høy slitestyrke og lang levetid, og det kan kalleset godt kjøpi store bokstaver.

Shaping New Tomorrow Essential Shorts og Classic Shorts koster begge 999,-, mens Supima T-shirt ligger på 499,-.

Shaping New Tomorrow Essential Pants
Shaping New Tomorrow Essential Pants

Konklusjon

Shaping New Tomorrow Essential Pants

Test: Shaping New Tomorrow - Klærne som får deg til å fly! (18)

Product Name: Shaping New Tomorrow Essential Pants

Brand: Shaping New Tomorrow

MPN: 1249

Currency: NOK

Konklusjon

Det skal mye til for å revolusjonere klesindustrien, men Shaping New Tomorrow er farlig nærme. Med sin miljøbevisste og bærekraftige strategi, de unike materialene, det moteriktige designet, og (vanvittig) høye komfort, står Shaping New Tomorrow Essential Pants igjen som de eneste buksene du noen gang kommer til å ville ha på deg.

Det er bare å pakke bort dressbuksen, legge den ut på Finn.no eller levere den til nærmeste loppemarkedet. Shaping New Tomorrow har kommet for å endre morgendagen, og er klare for å gjøre hverdagen til en fest.

Kjøp Shaping New Tomorrow Essential Pants

Pros

 • Vanvittig komfortabel.
 • 4-veis stretch.
 • Vannavstøtende.
 • Krøller-/nupper ikke.
 • Et hav av størrelser og farger.
 • Slitesterk.
 • Mye for pengene.
 • Rask levering. Enkel retur og god kundeservice.
 • Miljøvennlig og bærekraftig produksjon/materialvalg.

Cons

 • Ingenting.
 • Kjøp Shaping New Tomorrow Essential Pants

Shaping New Tomorrow Classic Pants

Test: Shaping New Tomorrow - Klærne som får deg til å fly! (19)

Product Name: Shaping New Tomorrow Classic Pants

Brand: Shaping New Tomorrow

MPN: 1199

Currency: NOK

Konklusjon

Shaping New Tomorrow Classic Pants tar utseende fra den klassiske chinos-en, blander inn egenskapene fra langt mer komfortable treningsbukser, og leverer bukser som selv James Bond ville gått god for. Classic Pants passer nemlig like godt til hverdags, fest og fallskjermhopping.

Med et stort utvalg størrelser og farger, er du nærmest garantert å finne en modell som passer deg. Den største utfordringen er å begrensehvor mange du kjøper…

Kjøp Shaping New Tomorrow Classic Pants

Pros

 • Vanvittig komfortabel.
 • Klassisk «chinos-look».
 • Passer til hverdag, fest og en aktiv livsstil.
 • 4-veis stretch.
 • Krøller-/nupper ikke.
 • Et hav av størrelser og farger.
 • Mye for pengene.
 • Miljøvennlig og bærekraftig produksjon/materialvalg.
 • Kjøp Shaping New Tomorrow Classic Pants

Shaping New Tomorrow Essential Shorts

Test: Shaping New Tomorrow - Klærne som får deg til å fly! (20)

Product Name: Shaping New Tomorrow Essential Shorts

Brand: Shaping New Tomorrow

MPN: 999

Currency: NOK

Konklusjon

Shaping New Tomorrow Essential Shorts er så allsidig at det er kanskje den eneste shortsen du trenger i løpet av sommerhalvåret. heldigvis kommer den i mange farger, slik at du kan veksle på hvilken du skal bruke på hagefesten i sommer, og hvilken du skal ta på løpetur over Besseggen.

Kjøp Shaping New Tomorrow Essential Shorts

Pros

 • Vanvittig komfortabel.
 • Svært allsidig (funker til hverdag, men også til trening).
 • 4-veis stretch.
 • Vannavstøtende.
 • Krøller-/nupper ikke.
 • Mange farger å velge mellom.
 • Miljøvennlig og bærekraftig produksjon/materialvalg.

Cons

 • Ingenting.
 • Kjøp Shaping New Tomorrow Essential Shorts

Shaping New Tomorrow Supima T-Shirt

Test: Shaping New Tomorrow - Klærne som får deg til å fly! (21)

Product Name: Shaping New Tomorrow Supima T-Shirt

Brand: Shaping New Tomorrow

MPN: 499

Currency: NOK

Konklusjon

Shaping New Tomorrow Supima T-Shirt føles like silkemyk som en teknisk treningsskjorte av beste kvalitet, men har stretchen og den elegante «looken» til en mer avslappet bomullstrøye. Stoffet er mykt, glatt, nuppefritt og tåler mye og langvarig bruk uten å miste farge i vask.

Supima T-Shirt finnes i tre ulike design, og ti ulike farger. Samme hvilken du velger, er du garantert den samme komforten og høye kvaliteten.

Kjøp Shaping New Tomorrow Supima T-Shirt

Cons

 • Ingenting.
 • Kjøp Shaping New Tomorrow Supima T-Shirt
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated: 01/01/2023

Views: 6508

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.